PREMIUM EDITING AND TOURS TOOLS FOR PHOTOGRAPHERS

Ayo Tindakan MCP ™ bantuan kanggo nambah fotografi lan editing saiki!

TINDAKAN PHOTOSHOP KAMI SALEWING SELLING

kitaPhotoshop tumindakwis mbantu para fotografer nggawe gambar sing luwih apik wiwit 2006. Ing klik tombol, sampeyan bakal luwih cetha, gambar warna luwih cerah, konversi ireng lan putih sing sugih, foto sing wis dikoreksi warna, lan foto vintage sing artiné diproses. Papan lan storyboard inovatif kita nggawe web utawa kolase ukuran cetak lan otomatis nglebokake gambar ing detik. Saliyane nyedhiyakake trabasan kanggo nyunting foto, awake dhewe kudu ngontrol sampeyan. Kanthi kita luwesPhotoshop tumindak, sampeyan bisa ngatur hasil kanggo dipikir sing cocog karo merek lan bisnis sampeyan.

PHOTOSHOP NEWBORN FESTIVAL ™ SET

Termasuk aksi 65 + Photoshop kuat sing dirancang kanggo ningkatake lan nyederhanakake alur kerja anak lan bayi sing nyunting.

  • Netepake gaya fotografi bayi sampeyan
  • Haze overlays kanggo soften tampilan
  • Bener kulit kulit sing ditrapake kanthi bener
  • Netepake bulu mata, lan mbungkus driji ungu bayi

$79.99

5.00 Saking 5 adhedhasar 1 HFS customer
LEARN MORE

FUSION ™ PHOTOSHOP ACTION SET

Laku workflow paling serbaguna lan pangguna sing apik karo warna sing éndah lan konvert sing ireng lan putih, nggawa tindakan sing disetel karo kemungkinan tanpa wates.

  • Gambar asri, werna-werna
  • Tampilan kutha salib
  • Gaya foto Vintage
  • Konversi ireng lan putih sing nggumunke

$79.99

5.00 Saking 5 adhedhasar 1 HFS customer
LEARN MORE

Foto Potret Suite Photoshop Action Set

Njaluk daya sange Frekuensi Separation ing sworo seru karo Potret Suite. Sampurna kanggo potret, Beauty, lan Fashion photography.

  • Kulit licin
  • Mbusak kabut
  • Reresik rambute
  • Stubble / goosebumps removal

$79.99

5.00 Saking 5 adhedhasar 1 HFS customer
LEARN MORE

NDELENG ALL TIPS PHOTOSHOP

PHOTOSHOP TEXTURES AND OVERLAYS

Tekstur lan overlaykanggo Photoshop lan Photoshop Elements iku resolusi dhuwur, file gambar sing digawe tangan. Padha ora tumindak lan ana apa-apa kanggo nginstal. Iku cara disederhanakake kanggo ngapikake foto ing Photoshop utawa Photoshop Elements liwat nggunakake Lapisan. Sanajan sampeyan nyeret lan nyelehake menyang foto, nyetel mode lapisan lan nggawe pangaturan cilik supaya cocog karo rasa sampeyan.

Deleng ALL PHOTOSHOP OVERLAYS

PRESETS LIGHTROOM

Apa sampeyan photographer profesional sibuk utawa amatir antusias, nyunting ratusan utawa ewu gambar mbutuhake wektu sampeyan mung ora duwe. KitaLightroom Presets sijine ewu katon unik ing pucuk driji - kabeh iku bisa diowahi kanthi lengkap lan 100% bisa dibatalake. Paling apik sampeyan bisa nggawe prasetel kita. Saka owah-owahan cahya sing prasaja kanggo efek kutha, pretend Lightroom kita duwe kabeh sing perlu kanggo nggawe asil sing dikarepake. Pilih saka warna sing sregep, kutha sing diproses salib, vintage lan haze, prasetel ireng lan putih lan film sing ayu. Non-destruktif ngowahi foto RAW utawa JPG: mbangun saka cahya putih menyang imbangan, lan rampung nganggo lampu kilat, kontras, pigura lan liya-liyane. Kita Cepet Klik Koleksi lan Enlighten Presets duwe kabeh!

Lan yen sampeyan wis siap kanggo nampilake gambar ing web utawa menehi print, sampeyan bakal tresna marang kita Lightroom Template lan Storyboard Presets. Wong-wong mau nggawe tugas-tugas stres iki.

Presentasi Paling Laris Kita

NDELENGE ALL PRESETS LIGHTROOM

Minangka Katon On:

Photoshop Tindakan lan Lightroom Presets

DALAN PELANGGAN KAMI Adobe ™ ndadekake nyunting. MCP ™ dadi gampang.

Tindakan lan prasetya nggawe urip luwih gampang! Aku disabetake dening asil, padha nyimpen kula jam editing wektu, lan padha nggawe kula dhuwit!
- Christy Martin
MCP ndadekake fotografi saya urip. Bisnisku wis telung puluh wiwit aku mulai nggunakake tumindak lan prasetel, lan aku photographer luwih percaya diri.
- Jeanette Soffe
MCP Actions ™ iku ibu lukisku. Sampeyan wis diwenehi kapercayan lan alat sing kudu aku gunakake luwih cerdas lan ngasilake gambar sing ayu.
- Lindsay Williams
Aku digunakake kanggo ngetokake liwat kabeh editing foto aku kudu. Saiki, thanks kanggo Tindakan MCP ™, aku bisa ngowahi foto kanthi cepet. Paling apik, aku duwe wektu bebas maneh!
- Maureen Barry Souza

Langganan Mailing List kami kanggo News, Penawaran Khusus & Pembaharuan Penting

Entuk MCP ™ dikirim menyang kothak mlebu. Kanggo spesial paling anyar, free download alerts lan tips gedhe lan tutorial kanggo tukang photo, mlebu kanggo newsletter mingguan kita ing ngisor iki.
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Aksi MCP ™ nggawe nyunting fun, cepet, lan gampang kanggo tukang photo profesional lan hobi. Foto-foto Tindakan lan Lightroom Presets sing diuji kanthi profesional, diolah kanthi apik. Kelas latihan online interaktif lan tutorial video gratis ngajar sampeyan Photoshop, Elements, lan Lightroom. Delengen carane bisa mbantu fotografi metu nalika sampeyan nyimpen wektu.

Bali

cart